Not in Åland Islands?

Select your shipping country below.

Stäng
« Tillbaka
2018-12-19

Wolf Hollow -leiri

Catskill-vuorella New Yorkissa

Ainutlaatuinen leirikokemus Catskill-vuorella New Yorkissa. Paikka, jonne paeta lähelle kaunista luontoa, ääniä, solisevaa vettä, raikasta ilmaa ja hiljaisuutta, jotka täyttävät kropan ja sielun uudella energialla.

Toistaiseksi leirissä on vain yksi teltta, mutta toinen odottaa kokoamista ja sisustamista. Kolmas teltta pystytetään ensi keväänä.

Teltassa on kaikki, mitä tarvitaan. Sinun tarvitsee vain nauttia luonnosta ja sen kauneudesta.

Teltta on noin 3,6x4m suuri, josta löytyy ikkuna, mukavat sängyt ja puulämmitteinen kamina.

Täällä voit rauhassa nautiskella ja antaa luonnon pitää huolta sinusta.

Voit myös nauttia loistavasta ulkovessasta. Miellyttävä käymälä on varustettu meidän Villa-erottelevalla käymälällä, joka toimii auringoenergialla. Se on sopiva ympäristöystävällinen valinta, kun olet sähköverkon ulottumattomissa. Se on yhtä miellyttävä käyttää kuin normaali vessa ilman hajuhaittoja. Käymälä haisee jopa vähemmän kuin tavalliset vessat, joten ei tarvitse huolehtia epämiellyttävästä ulosteen hajusta!

Ulkovessan katto on tehty läpinäkyvästä polykarbonaatista, jotta luonnonvaloa saataisiin sisään. Lisäksi vessassa on liiketunnistimilla toimivia lamppuja, että pimeälläkin on vessassa valaistusta.

Kaikki jäte kompostoidaan Envirocycle-säiliössä ja näin myötävaikutetaan luonnolliseen kiertokulkuun. Viettäessäsi aikaa luonnosta ja lähiympäristöstäsi nauttien annat samalla takaisin luonnolle. Se, jos mikä tuntuu mukavalta.

Voit myös käyttää virkistävää ulkosuihkua!

Rentoudu ja nauti luonnosta. Nauti luonnon äänistä, puissa suhivista tuulista ja vapaasti soljuvasta vedestä tai peseydy vaikka vesiputouksella.

Ime itseesi tunnelmaa, nauti täysin rinnoin siitä, mitä luonnolla on tarjota ja koita viedä sitä tunnelmaa mukanasi kotiin.

Luonto on herkkä ja korvaamaton aarre, josta tulee huolehtia.

 

Tuntuuko sinusta siltä, että haluat tehdä reissun New Yorkin metsiin? Lue lisää Wolf Hollow -leiristä osoitteessa: www.wolfhollowcamp.com 
Lisää luokseenkutsuvia kuvia löytyy heidän Instagramistaan @wolfhollowcamp.