Not in Åland Islands?

Select your shipping country below.

Stäng
« Tillbaka
2019-05-17

Camp Kiattua Grönlannissa

Arktinen paratiisi Nuukin vuonossa

Nuukin vuonossa 80 kilometrin päässä Nuukista sijaitsee Camp Kiattua. Tämä leirihotelli on uskomattoman luonnon ympäröimä. Inuiittisana KIATTUA on tarkoittaa käännettynä "lämmin paikka". Tätä paikkaa toden näköisesti kutsutaan sillä nimellä, sillä tämä taianomainen paikka lämmittää sekä kehoa että mieltä.

Nämä karut kuvat vievät ajatuksen mennessään ja saavat toivomaan, että olisit itse paikalla.
Mikä olisi vapauttavampaa keholle ja mielelle kuin vierailu tänne mahtavan luonnon ympäröivään paikkaan, jonne pääsee vain veneellä tai helikopterilla.

Hengitä raikasta ilmaa, patikoi, kalasta ja sitten ryömi telttaasi. Sytytä tuli ja nukahda täydessä hiljaisuudessa.

Sulje silmäsi ja kuvittele ympäröivä tunnelma.

Camp Kiattua koostuu yhdestä pääteltasta, kuudesta nukkumateltasta, kuudesta käymäläteltasta ja kahdesta saunateltasta.

Omassa tiipiissäsi on paljon tilaa ja teltoissa mahtuu seisomaan. Varusteluun kuuluu kaksi sänkyä tai yksi tuplasänky, tuoleja ja pöytä. Tiipiin lämmönlähteenä toimii puuhella.

Ja nyt parhaaseen osaan!

Ystävämme Arne Backlund ja Backlund Ecology, joka sijaitsee Tanskassa ja Grönlannissa on toimittanut Camp Kiattualle kaikki siellä käytössä olevat Separett kuivakäymälät

Camp Kiattualla asioidaan siis ainoastaan meidän 12 V Villa 9010 käymällä. Myös täällä vessa-asiat siis on hoidettu mukavasti ja ympäristöystävällisesti.

Käymäläteltoissa on myös mahdollisuus ottaa kuuma suihku käyttäen raikasta vuoristovettä.

Alueen paljussa voit myös ottaa rentouttavan kuuman kylvyn ja nauttia kauniista maisemasta jääpeitteineen ja vesiputouksineen.

Ympäröivät vuoret kuuluvat maailman vanhimpiin vuoriin. 3.8 miljardia vuotta on kulunut ja ainut merkki ihmisasutuksesta on 800 vuotta vanhat viikinkirauniot.

 

Lue lisää Arctic Nomads leirihotellista
http://arctic-nomad.com/kiattua/

Backlund Ecology
https://www.backlund.dk/