Change your language and location

AustraliaAustralia

AustriaAustria

BotswanaBotswana

BulgariaBulgaria

CanadaCanada

CroatiaCroatia

Czech RepublicCzech Republic

DenmarkDenmark

EstoniaEstonia

FranceFrance

GermanyGermany

HungaryHungary

IcelandIceland

ItalyItaly

JapanJapan

KoreaKorea

LatviaLatvia

LithuaniaLithuania

LuxembourgLuxembourg

MozambiqueMozambique

NamibiaNamibia

NetherlandsNetherlands

New ZealandNew Zealand

NorwayNorway

PeruPeru

PhilippinesPhilippines

PolandPoland

PortugalPortugal

RomaniaRomania

Slovakia (Slovak Republic)Slovakia (Slovak Republic)

SloveniaSlovenia

South AfricaSouth Africa

SpainSpain

SwedenSweden

SwitzerlandSwitzerland

United KingdomUnited Kingdom

United StatesUnited States

ZambiaZambia

Åland IslandsÅland Islands

International

Change your language and location

AustraliaAustralia

AustriaAustria

BotswanaBotswana

BulgariaBulgaria

CanadaCanada

CroatiaCroatia

Czech RepublicCzech Republic

DenmarkDenmark

EstoniaEstonia

FranceFrance

GermanyGermany

HungaryHungary

IcelandIceland

ItalyItaly

JapanJapan

KoreaKorea

LatviaLatvia

LithuaniaLithuania

LuxembourgLuxembourg

MozambiqueMozambique

NamibiaNamibia

NetherlandsNetherlands

New ZealandNew Zealand

NorwayNorway

PeruPeru

PhilippinesPhilippines

PolandPoland

PortugalPortugal

RomaniaRomania

Slovakia (Slovak Republic)Slovakia (Slovak Republic)

SloveniaSlovenia

South AfricaSouth Africa

SpainSpain

SwedenSweden

SwitzerlandSwitzerland

United KingdomUnited Kingdom

United StatesUnited States

ZambiaZambia

Åland IslandsÅland Islands

International

Sulje

It's in our nature®

« Takaisin
2018-10-22

Helena och Nils renovation of Björkhaga

A perfect place for a Separett Villa toilet.

 

A building from 1938 which has not had any love in many, many years. However, in May this year, Björkhaga finally got new owners, Helena and Nils, who fell in love with the house and who are going to give it precisely the love it needs and deserves. The refurbishment started as soon as the contract was signed. The house has a wooden frame and is weatherboarded. A leafy garden and a plot of 1,300 square meters. A lot needs to be replaced and given a personal touch. As they write themselves in their instagram account:

 

"Dear house, I will love you, hate you and all your faults (which we will rectify in due course)!"

 

However, much of the old can also be retained and either restored or left as it is. For example, the charming old wallpaper in some rooms which suits both the house and Helena and Nils' taste. However, the house has no water and, among other things, needs a bathroom for a toilet. Slowly but surely the house's old pantry is being converted into a fully functional bathroom where they chose to install one of our Villa models, which will also be perfect for adding nutrients to realize their dream of a wonderful garden with a vegetable plot and flower beds 🌱

 

 

 

~ It will be exciting to follow their refurbishment of house and garden and see a "new" Björkhaga emerge 👩‍❤️‍👨 ~

    

Instagram: @lillabjorkhaga